Martescu, ales viceprimar al comunei Bumbești Pițic

0
40

PSD a reușit să-și adjudece postul de viceprimar al comunei Bumbești Pițic. În urma ședinței de Consiliu Local care a avut loc ieri, noul viceprimar al localității este social-democratul Florin Sabin Martescu.
În urma numărătorii voturilor exprimate de consilierii locali ai comunei, Florin Sabin Martescu a obținut 6 voturi favorabile din cele 11 exprimate. De precizat că la alegerile din luna iunie, Martescu a candidat pentru funcția de primar, pierzând la o diferență de aproximativ 350 de voturi în fața primarului Irina Cojocaru.
”Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Știu că așteptările sunt mari, dar îi asigur pe toți că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a nu-i dezamăgi. Avem multe de muncă pentru comuna noastră și sper că împreună vom realiza proiectele pe care ni le-am asumat”, a declarat Florin-Sabin Martescu.
Și în comuna Mătăsari, condusă de social-democratul Gheorghe Gașpar, a fost ales recent un viceprimar liberal, semn că noua coaliție PNL-PSD a început să funcționeze și la nivel local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.