Mehedinți: 13 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri

0
40

Polițiștii și procurorii DIICOT Mehedinți au efectuat, ieri, 4 percheziții domiciliare, pe raza județului, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.
Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, mai multe persoane ar fi înființat o cultură de aproximativ 500 de plante de cannabis, în curtea unui imobil din județul Mehedinţi. De asemenea, în luna iunie 2021, una dintre persoanele bănuite ar fi sprijinit înființarea unei noi culturi de cannabis, ajutând la montarea echipamentelor necesare pentru irigarea viitoarei culturi, precum şi la plantarea semințelor de cannabis în pahare. Persoanele bănuite ar fi intenționat să vândă cea mai mare parte din drogurile cultivate unor cetățeni români sau albanezi, care să le transporte în Italia, pentru comercializare.
În urma perchezițiilor, două persoane au fost conduse la sediul DIICOT Mehedinți.
Alte 9 percheziții domiciliare au avut loc într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.
În cauză s-a reținut faptul că un suspect a comercializat cannabis, cocaină şi comprimate de MDMA, către diverşi consumatori din municipiul Drobeta Turnu-Severin. Acesta comercializa cannabis la prețul de 50-60 de lei/gram.
La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.