Sărbători fericite pentru echipa de handbal

0
108

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu au încheiat anul cu o victorie. Trupa lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus în deplasarea de la CS Arena Târgu Mureş, scor 27-38.
Pentru gorjence a fost a opta victorie consecutivă în Seria B a Diviziei A. Ira Zinatullina şi Sabine Klimek au fost cele mai bune marcatoare ale vizitatoarelor, cu câte 9 reuşite. Florenţa Ilie a înscris de 7 ori, iar Bianca Stanca de 6.
”Sunt foarte mulțumit de parcursul pe care l-am avut, de faptul că fetele au reușit să-și mențină concentrarea pe durata acestui început de campionat și sunt bucuros că am format un grup atât de unit la Târgu Jiu. La echipă toată lumea este conştientă de ceea ce urmează, de munca pe care trebuie să o depunem în continuare, pentru că începutul anului viitor va foarte important pentru ceea ce ne-am propus”, a declarat Liviu Andrieş pentru site-ul oficial al clubului.
Gorjencele se vor întoarce la antrenamente pe 13 decembrie, dar meciurile oficiale se vor relua în 23 ianuarie.

CSM Târgu Jiu: Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu, Cristina Popovici – Bianca Ştefania Chiriţă 5g, Bianca Stanca 6g, Oana Iordache, Andreea Olariu 1g, Valentina Toader, Ira Zinatullina 9g, Gabriela Frunză, Florenţa Ilie 7g, Iulia Andrei 1g, Ioana Toader, Sabine Klimek 9g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.