Romanescu a vorbit despre formarea unui guvern cu PSD: Mă interesează stabilitatea

0
147

Reacții din teritoriu după ce PNL este gata să-și asume o guvernare alături de PSD. Noul aparat executiv ar trebui să fie votat până pe 1 decembrie, iar negocierile dintre cele două partide politice continuă.
Edilul Marcel Romanescu recunoaște că opțiunea sa nu a fost formarea unui guvern cu Partidul Social Democrat, ci cu Uniunea Salvați România. Totuși, primarul spune că vrea stabilitate la nivel de guvern și parlament.
VOX 1 Marcel Romanescu

Marcel Romanescu este de părere că un guvern PNL-PSD nu va afecta notorietatea oamenilor politici din teritoriu. Primarul liberal este convins că alegătorii vor pune ștampila pe oameni și echipe, nu pe partide. Ca exemplu a fost dat primarul din Vâlcea, Mircia Gutău.
VOX 2 Marcel Romanescu

Liderul PNL de la Târgu Jiu a mai spus că nu se poate vorbi de USL 2, ci de o coabitare a celor două formațiuni. De asemenea, primarul a declarat că nu își dorește, în acest moment, o majoritate PNL-PSD în Consiliul Local Târgu Jiu. Romanescu a admis că alianța politică dintre liberali și social-democrați este una atipică, dar cele două partide au capacitatea de a stabili o strategie durabilă pentru România.
VOX 3 Marcel Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.