Transportul în comun se va putea plăti prin telefon la Târgu Jiu

0
61

Târgujienii care folosesc transportul în comun din oraș își vor putea achita, începând de miercuri, biletele de călătorie și cu telefonul, prin aplicația 24pay. Astfel că, orice persoană care călătorește în Târgu Jiu poate plăti simplu și rapid transportul în comun prin intermediul acestei aplicații, fără a fi nevoită să caute o casă de bilete sau să dețină bani cash asupra sa. Sistemul 24pay este pus la dispoziție gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

“Transloc SA anunță cetățenii că de miercuri, 10 noiembrie, călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale societății pot fi achitate și cu telefonul, folosind aplicația 24pay.
Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate la fel de simplu și rapid ca și în restul orașelor disponibile în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”. În plus, prin intermediul aceleiași aplicații electronice, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita pe loc cuantumul suprataxei de călătorie.
În acest fel se simplifică modul în care târgujienii vor calatori, având la dispoziție o metodă de plată sigură și convenabilă”
, a anunțat directorul Transloc, Mihai Paraschiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.