Două înfrangeri pentru echipa de baschet

0
28

CSM Târgu Jiu a pierdut ambele meciuri ale turneului amical de baschet desfăşurat în municipiul nostru. Trupa gorjeană a cedat vineri, la limită, cu Steaua București, scor 85-86, iar duminică a fost depășită de Craiova, scor 75-85.
Din păcate pentru antrenorul Jordanco Davitkov, în ambele meciuri nu s-a putut baza pe jucători-cheie. Camil Berculescu a prins doar câteva secunde din primul meci, fiind afectat de o accidentare, iar Porter Troupe a lipsit cu Steaua din cauza unei toxiinfecții alimentare. În meciul cu Craiova, Ahmed Bashir s-a accidentat înainte de pauză și nu a mai putut fi folosit.
La finalul partidelor, antrenorul Jordanco Davitkov a recunoscut că şi-ar mai dori un jucător român. De asemenea, tehnicianul macedonean a mai spus că procesul de omogenizare va necesita mai mult timp.
Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu

De aceeași părere a fost și Porter Troupe. Experimentatul jucător american este satisfăcut că jucătorii români primesc șansa să se afirme, dar a declarat că echipa are nevoie și de mai mulți baschetbaliști experimentați.
Porter Troupe, CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu va mai disputa două partide amicale până la meciul din Cupa României cu CSO Voluntari, programat pe 24 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.