Morega: Toți miniștrii USR-PLUS trebuie să-și dea demisia!

0
30

”Toți miniștrii USR-PLUS trebuie să-și dea demisia!”. Este declarația lui Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, care considera că dacă moțiune de cenzura depusa de reprezentantii USR si AUR, impotriva premierului Citu nu va trece, toti ministrii USR trebuie sa demisioneze pentru ca altfel, totul ar parea sa fi fost facut de fatada.
Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au fost convocate din nou pentru luni, pentru a stabili calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse vineri noaptea de parlamentarii USR PLUS şi AUR. Și Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj consider că Florin Cîțu, dar și guvernul condus de acesta trebuie să plece, vinovatul cel mai mare pentru numirea acestora încă de la început fiind chiar Klaus Iohannis, președintele României.
Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Acesta mai spune că toți miniștrii USR ar trebui să-și dea demisia, în cazul în care moțiunea de cenzură depusă de aceștia, nu va trece.
Dan Ilie Morega, prședinte IAIPP Gorj:

Acesta spune că a discutat și cu reprezentanți din PSD și le-a transmis să depună și ei moțiune de cenzură pentru ca acest Guvern condus de Cîțu să dispară.
Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Se pare că în urma ședinței care a avut loc în Parlament, social-democrații au decis, luni, să boicoteze ședința Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor unde se discuta introducerea moțiunii de cenzură pe ordinea de zi de dezbatere și vot în Parlament. Liderii PSD susțin că nu vor să “arbitreze” conflictul dintre PNL și USR PLUS în Guvern, deoarece nu fac parte din nicio tabără și cer susținere pentru propria lor moțiune de demitere a lui Florin Cîțu.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.