”În loc să se ocupe de guvernare, se ocupă de campanie!”

0
90

Gorjeanul Andrei Novac a fost ales de catre Florin Citu, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe. Dan Ilie Morega comenteaza aceasta decizie si spune ca, de fapt, aceasta numire nu reprezinta decat un alt mod care il face pe actualul premier sa-si faca o campanie avand in vedere ca pe 25 septembrie se va alege presedintele Partidului National Liberal.
Scriitorul Andrei Novac este fiul fostului director al Direcției Silvice Gorj, acum ginere al președintelui liberal al Consiliului Județean Constanța. Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, consideră că Florin Cîțu a luat această decizie tocmai pentru a avea susținere în toamnă, din partea liberalilor de la Constanța.
Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Acesta mai spune că Florin Cîțu ar trebui să se ocupe de guvernarea țării și nu de campanie. În bătalia politică din toamnă, Cîțu îl are contracandidat pe Ludovic Orban, actualul președinte al PNL.
Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Andrei Novac are 38 de ani și este licențiat în istorie al Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie. Surse susțin și faptul că Florin Cîţu l-a numit pe acesta secretar de stat împotriva deciziei Biroului Politic Naţional al PNL.
Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.