Tulpina delta, beta.. Ce spune Morega

0
44

Inca nu am scapat de pandemia de coronavirus si, din pacate, medicii anunta ca au aparut si noi tulpini ale virusului Sars COV 2, fiind vorba despre delta sau chiar beta, in ciuda numarului mare de persoane care s-au vaccinat. Dan Ilie Morega spune ca daca va aparea un nou val al pandemiei, cu siguranta nu ar fi din cauza celor nevaccinati, asa cum a declarat in urma cu cateva zile Ministrul Sanatatii.

Ioana Mihăilă a afirmat că valul patru al pandemiei de coronavirus va fi unul al persoanelor care nu s-au vaccinat, arătând că sub 1% din cei imunizaţi au contractat boala.
Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, spune că, de fapt, toată această poveste cu pandemia a fost creată la nivel global penru a mai scădea numărul oamenilor, iar acum și guvernantii României au intrat în acest joc. Acesta nu consideră că cei care nu s-au vaccinat se vor îmbolnăvi cu tulpina delta.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Morega mai spune că, în România, încă de acum 7 ani, liderii politici încercau să găsească tot felul de soluții pentru eliminarea unei posibile pandemii.
De fapt, acesta susține că prin aceste vaccinuri promovate la ora actuală, populația îmbătrânită ar putea fi diminuată.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:


Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, a declarat că ne pregătim de valul patru al pandemiei încă de la finalul valului trei, iar chiar dacă au crescut cazurile, persoanele vaccinate nu au risc de a dezvolta formă severă de boală.
Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.