Noutăți și optimism la reunirea echipei de handbal

0
309

Senioarele de la CSM Târgu Jiu s-au reunit în vederea începerii pregătirii pentru noul campionat. 12 handbaliste din sezonul trecut au rămas la formația condusă de Liviu Andrieș, care va avea și fete noi sub comandă.
Portărița Cristina Elena Popovici de la CSM Deva, extrema stângă Mădălina Pal de la Neptun Constanța, interul Iulia Andrei și pivotul Ioana Daniela Toader de la Dacia Mioveni sunt primele certitudini la capitolul sosiri. Alte patru jucătoare sunt aproape de a semna contracte cu clubul nostru, iar antrenorul principal Liviu Andrieș spune că echipa va avea un plus de experiență.
Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu

Două dintre componentele lotului de la înființarea secției de handbal, Valentina Toader și Ira Zinatullina, privesc cu optimism spre noul sezon.
Valentina Toader, CSM Târgu Jiu

Ira Zinatullina, CSM Târgu Jiu

Conducătorul secției de handbal, Dan Ilieș și directorul clubului, Robert Bălăeț, au avut o vară agitată, dar sunt convinși că au ales formula câștigatoare pentru echipa de handbal.
Dan Ilieș, expert sportiv CSM Târgu Jiu

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu

La reunire a fost prezent și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care și-a exprimat susținerea necondiționată față de echipa de handbal.
Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

În următoarele zile, handbalistele vor face reacomodare la efort pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.