Centenar sărbătorit la Câlnic

0
22

Au fost momente pline de emotie, ieri, in comuna gorjeana Calnic, unde un barbat a implinit frumoasa varsta de 100 de ani. Primarul localitatii i-a facut acestuia o surpriza si i-a dus si un tort.
Aurel Ciocârlie, căci acesta este numele centenarului, a fost felicitat de primarul din comună, Dumitru Vulpe, și a primit din partea autorităților locale o diplomă de excelență, dar și un tort.
La împlinirea unui secol de viață, Dumitru Vulpe, primarul din localitate, i-a fost alături.
Născut și crescut in comuna Câlnic, domnul Ciocârlie Aurel este veteran de război, un OM ce și-a pus viața in slujba țării, un OM de aleasă omenie, un OM respectat de întreaga comunitate in care trăiește.
Sunt onorat ca i-am putut fi alături in această zi și că l-am putut sărbători și îl rog pe Bunul Dumnezeu să îl țină sănătos să îl putem sărbători mulți ani și de acum înainte.
La mulți ani, domnul Ciocârlie! Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate și zile senine și binecuvântate alături de toți oamenii dragi!
Mă înclin cu respect și vă spun din tot sufletul că vă prețuim și că sunteți un exemplu demn de urmat atât pentru noi cât și pentru generațiile viitoare.
”, i-a transmis primarul Dumitru Vulpe.
Aurel Ciocârlie este născut și crescut în comuna Câlnic și se numără printre oamenii respectați de întreaga comunitate.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.