Morega: ”Cîțu mușcă mâna întinsă de Orban”

0
102

Nu mai este mult pana cand se va alege presedintele Partidului National Liberal, iar spiritele deja s-au incins si in judetul Gorj. Astfel că, Dan Ilie Morega, fost parlamentar si presedinte de partid al Filialei Gorj, critica dur comportamentul premierului Citu care isi doreste sa devina presedintele formatiunii politice in locul lui Ludovic Orban.

”Cîțu mușcă mâna întinsă de Orban”. Este una dintre declarațiile făcute de Morega, care spune că, nu înțelege cum actualul premier are ”tupeul” să candideze la o asemenea funcție având în vedere că face parte din PNL de foarte puțin timp în comparație cu Orban care face parte din această formațiune politică de mai bine de 25 de ani. Acesta îi sfătuiește pe toți cei care vor participa la congresul din 25 septembrie, să-l aleagă pe Ludovic Orban.
Dan Ilie Morega, fost parlamentar Gorj:

De asemenea, acesta a mai adăugat și faptul că premierul Florin Cîțu, nu cunoaște problemele cu care se confruntă economia României.
Dan Ilie Morega, fost parlamentar Gorj:

În cursa pentru șefia partidului se bat premierul Florin Cîțu, venit de trei ani în PNL, și actualul președinte al liberalilor, Ludovic Orban, membru de 30 de ani al acestei formațiuni.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.