Ludovic Orban, cuvinte de laudă pentru Morega

0
18

În acest weekend, la Targu Jiu a avut loc o conferință județeană în urma căreia s-a stabilit președintele PNL Gorj. La această întalnire a fost prezent și Ludovic Orban, liderul Partidului Național Liberal, care, în cadrul discursului său despre filiala Gorj, a avut numai cuvinte de laudă și pentru Dan Ilie Morega, fostul parlamentar de Gorj.

Așadar, aflat la o conferință județeană care a avut loc duminica trecută, cu ocazia alegerii președintelui PNL Gorj, Orban a ținut să amintească despre cine a fost omul Dan Ilie Morega și ce importanță a avut numele acestuia în guvernarea județului din partea liberalilor. Acesta a ținut să precizeze că a fost alături de toți gorjenii și și-a dorit mereu ca promisiunile făcute de liderii formațiunii politice din județ să se transforme din vorbe, în fapte.

Ludovic Orban, președinte PNL

Deputatul Dan Vîlceanu a câştigat, duminică, alegerile pentru conducerea filialei Gorj a PNL, în urma Conferinţei la care au participat atât premierul Florin Cîţu, cât şi liderul PNL, Ludovic Orban.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.