Micii temerari, în acțiune!

0
49

Daniel Doroghitoiu, președinte Unitatea General Dragalina Gorj

Învățăm să supraviețuim indiferent de condițiile oferite de viață. Este modul de adaptare al cercetașilor de la Unitatea General Dragalina din cadrul Asociației Cercetașilor Tradiționali, care ieri au avut o acțiune în cadrul unui program în aer liber la marginea orașului Târgu Jiu.
Alături de liderul lor, Daniel Doroghitoiu, președintele Unității General Dragalina, copiii au parcurs un traseu fiind interesați de absolut toate componentele pădurii, au învățat să aprindă un foc, să-l supravegheze, să îl stingă, dar mai ales să își pregătească hrana. Fiecare și-a strecurat un cartof în rucsac alaturi de sticla cu apă. L-au înfoliat în aluminiu și l-au copt, savurându-l alături de colegi și de unii părinți de cercetași. Cercetașii au o istorie frumoasă în spate și, la fiecare întâlnire, copiii își însușesc informații despre trecutul și prezentul celor care în număr tot mai mare pe mapamond participă la acțiuni interesante și fac voluntariat pentru cei aflați în nevoi speciale de viață.

Daniel Doroghitoiu, președinte Unitatea General Dragalina Gorj

Nu au lipsit jocurile propuse binențeles de copii și nici zâmbetele și buna dispoziție. Nu au lipsit nici povețele pentru fapte bune și nici exemplele despre cei mai importanți cercetași ai vremurilor.

Daniel Doroghitoiu, președinte Unitatea General Dragalina Gorj

Mihaela Andreescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.