Dan Vîlceanu, reales în fruntea PNL Gorj

0
19

Dan Vîlceanu a obținut încă un mandat de președinte în fruntea filialei PNL din județul Gorj. Deputatul a luat 348 de voturi din 350 de voturi exprimate. De asemenea, noul Birou Politic Județean (BPJ) al PNL Gorj a fost ales duminică, 11 iulie, având următoarea componență: Președinte – Dan Vîlceanu; Prim- vicepreședinți: Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, și Dumitru Leuștean, primarul din Novaci. Vicepreședinți au fost aleși Iulian Popescu, consilier în Cancelaria Primului Ministru Florin Cîțu, Cristina Cilibiu, primarul din Turceni, Robert Filip, primarul din Rovinari, Dana Constantinescu, consilier județean și inspector general, Dumitru Vulpe, primarul din Cîlnic, Gheorghe Grivei, consilier județean, Robert Ciocioi, vicepreședinte ACROPO, Sorin Chircu, șef departament CEO.
Dan Vîlceanu, președinte PNL Gorj

De asemenea, conform statutului PNL, parlamentarii Gheorghe Pecingină și Ion Iordache sunt membri în BPJ, cu funcții de vicepreședinte. La eveniment a participat și premierul Florin Cîțu, care și-a exprimat susținerea pentru noul și vechiul președinte de la Gorj.
Vox 2 Florin Cîțu

Președintele PNL, Ludovic Orban, nu a ratat nici aceste alegeri județene. Liberalul a declarat că a fost prezent și la numirea altor șefi ai partidului de la Gorj.
VOX 3 Ludovic Orban

Secretarul general și secretarii adjuncți vor fi desemnați la prima întrunire a noului Birou Politic Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.