Criza de efectiv de la SAJ Gorj, resimțită din plin

0
145

O ambulanța cu medic specilist nu a putut fi asigurată pentru minorul din Rovinari care a căzut ieri de la etajul 4. Problemele mai vechi persistă la SAJ Gorj, care se confruntă cu o criză de personal.
Serviciul de Ambulanță Județean Gorj lucrează, de obicei, cu un singur medic pe schimb, astfel că, dacă două urgențe au loc în același timp, sunt solicitate mașini care vin fără specialist. S-a întâmplat și ieri la Rovinari, când în ambulanță au urcat alți doi medici de la spitalul din localitate. Directorul SAJ Gorj, Traian Claudiu Constantinescu, a explicat situația.
VOX 1 Traian Claudiu Constantinescu

Șase posturi au fost scoase la concurs la SAJ Gorj, dar nimeni nu se înghesuie să le ocupe. Directorul instituției crede că nu mulți sunt dispuși la sacrificii.
VOX 2 Traian Claudiu Constantinescu

Ambulanța Gorj are numai nouă medici, din care patru lucrează doar pe dispecerat, iar unul este director. Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, știe că situația nu este una normală, și va avea o nouă rundă de discuții cu directorul de la Serviciul de Ambulanță.
VOX Corneliu Răducan Morega

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.