Craiova a transferat un fost internațional francez: Sunt pregătit pentru a câștiga titlul

0
294

Universitatea Craiova l-a legitimat, miercuri seară, pe fundașul francez Antoine Conte. Jucătorul de bandă dreaptă poate evolua și în centrul defensivei și a fost format la Paris Saint-Germain.
Antoine are 27 de ani și este un internațional francez, care a evoluat pentru toate echipele de tineret și juniori, începând de la Under-17 până la Under-21. Are peste 50 de meciuri în Ligue 1. A mai jucat la Reims și Beitar Jerusalem. Ultimul meci pentru echipa din Israel, pentru care a bifat aproape 100 de prezențe, a avut loc în iarna acestui an. Fotbalistul este cotat la 800 de mii de euro. Numele său este legat și de controverse. A plecat de la Beitar după un scandal de rasism a cărui victimă a fost. Pe 8 decembrie 2016, fotbalistul a bătut un student de 19 ani cu o bâtă de baseball. Pe 16 iunie 2021, Antoine Conte a scăpat de închisoare cu executare, primind 5 ani cu suspendare. Din primele informații, fotbalistul ar fi semnat pe trei ani cu echipa din Bănie.
„Sunt fericit că am semnat cu Universitatea Craiova. A fost perioadă lungă în care nu am avut echipă. Sunt bucuros că pot juca pentru echipa din Bănie. Știu despre Craiova că este un club mare cu o istorie bogată și mai știu că în fiecare an se luptă pentru campionat. Sunt pregătit pentru a câștiga titlul cu Universitatea. Voi da totul pentru a câștiga campionatul, de aceea am venit.”
Ieri, Craiova a anunțat și transferul lui Valerică Găman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.