Pandurii a retrogradat matematic!

0
436

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă de CSM Slatina (2-3), sâmbătă, la Târgu Jiu, şi a retrogradat matematic în Liga 3. Prima repriză a fost bogată în evenimente.
Felipe Acosta a deschis scorul în minutul 7, cu o execuţie superbă de la 25 de metri. Slatina a revenit în meci după o fază banală, cu largul concurs al portarului Aldescu, care a văzut târziu mingea expediată de Toma (16). Dezastrul s-a conturat pentru gazde din minutul 28, când Slatina a obţinut un penalty după o intrare energică a lui Cotolan. A transformat Cătălin Doman (29). Pandurii a rămas în 10 în minutul 37, când acelaşi Cotolan a văzut roşu direct după o presupusă lovitură cu cotul. Cum era firesc, situaţia a degenerat şi, până la finalul reprizei, centralul partidei l-a emliminat şi pe ofiţerul de securitate al clubului nostru!
Pandurii a rămas cu nervii, pentru că în 10 oameni era greu să mai schimbe soarta jocului. Mai mult, oaspeţii au punctat în minutul 87, după un contraatac finalizat de Ianis Stoica. Dodoi a redus din handicap la ultima fază a meciului.
Rezultatele rundei au confirmat retrogradarea principalei formaţii din Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.