Weber îl face pe Cîțu “vânzător de iluzii”

0
19

Florin Cîțu spunea acum câteva zile că este posibil ca de la 1 iunie să revenim la normalitate dacă tot mai mulți români se vor vaccina. Asta ar însemna, în opinia prim-ministrului, să fie asigurate toate dozele necesare pentru a vaccina 10 milioane de persoane. În replică, deputatul Mihai Weber consideră că declarațiile premierului sunt halucinante.
Ba mai mult decât atât, Weber îl numește pe Cîțu “vânzător de iluzii”. Ca argumente pentru această descriere, deputatul aduce în discuție situația din spitale, creșterile prețurilor și lipsa alternativelor de pe piața muncii.

Mihai Weber, deputat de Gorj

Cu toate acestea și Weber este în asentiment cu premierul și crede că doar vaccinarea reprezintă soluția pentru a putea reveni la normalitate. Însă, deputatul este de părere că cifra avansată de Cîțu, respectiv imunizarea a peste 10 milioane de români, nu va putea fi atinsă în decursul celor aproximativ două luni.

Mihai Weber, deputat de Gorj

Tot Weber a declarat că numărul celor înscriși pe platforma de vaccinare este mic, astfel că targhetul guvernului este imposibil de realizat.

Mihai Weber, deputat de Gorj

Cîțu declara în urmă cu patru zile că măsurile pe care le-a luat până acum au dat roade și situația epidemiologică s-a stabilizat, iar acum suntem pe un platou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.