Buni doar o repriză. CSM a cedat în fața orădenilor

0
55

CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci cu Jordanco Davitkov pe bancă. Formația noastră a fost învinsă de puternica CSU Oradea, scor 63-85. (13 : 14, 24 : 18, 12 : 31, 14 : 22).
Gazdele au fost echipa mai determinată și mai agresivă în primele două sferturi, și au intrat în avantaj la cabine. Totuși, proaspăt calificată în FINAL 4 FIBA Europe Cup, formația vizitatoare a turat motorale și, pe fondul unor greșeli individuale ale gorjenilor, și-a adjudecat ultimele două sferturi.
Revenit pe parchet după accidentare, Kevin Allen a terminat partida cu 21 de puncte și 13 recuperări. Garlon Everett Green a fost cel mai bun marcator al oaspeților cu 20 de puncte.

„Am întâlnit o echipă foarte bună a Oradei, cu o rotație bună și un roster adânc, însă noi suntem mulțumiți de prima repriză pe care am făcut-o. În partea secundă am avut multe situații în care ne-am pierdut concentrarea, în special pe apărarea unu la unu și pe mingile pierdute. Am văzut lucruri bune și mai puțin bune. Vom avea discuții cu jucătorii și încercăm să le remediem”, a declarat antrenorul Davitkov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.