Doi foşti panduri au contribuit la umilinţa de la Recea

0
226

Pandurii Târgu Jiu are speranţe minime că va mai juca în liga secundă şi în sezonul Viitor. Trupa gorjeană a fost distrusă de Comuna Recea, scor 5-0, în prima etapă din play-off-ul grupei A.
Echipa pregătită de Călin Cojocaru a suferit o nouă umilinţă, a doua de la începutul anului, după eşecul cu Petrolul. Vizitatorii au luat “o mână” de goluri de la maramureşeni, dar nu au reuşit să înscrie nici măcar o dată. Nimic nu anunţa eşecul drastic de la Recea, după patru partide fără înfrângere pentru alb-albaştri. Şi doi foşti panduri au contribuit la succesul gazdelor. Gabriel Oiţă şi Ciprian Brata au semnat reuşitele din repriza secundă, ultimul marcând din penalty. A fost a doua lovitură de la 11 metri dictată împotriva pandurilor în acest meci. Prima a fost transformată de Coman (16), jucător care izbutise şi deschiderea scorului în minutul 8. Mărieş punctase pentru amfitrioni şi înainte de pauză (43).
Pandurii are 13 puncte, iar pentru a merge la baraj trebuie să recupereze 10 puncte în 5 runde. Suporterii formaţiei noastre i-au cerut, din nou, demisia antrenorului Călin Cojocaru în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.