O victorie și o înfrângere pe BT Arena

0
27

CSM Târgu Jiu a rămas cu un singur succes după turneul din Ardeal. Echipa lui Claudiu Alionescu a fost învinsă, duminică seară, de către formația U BT Cluj.
Gazdele s-au impus la o diferență confortabilă, după ce au controlat partida de la un capăt la altul. Clujenii au câștigat toate cele patru sferturi, iar scorul final a fost 103-68. Cel mai bun marcator din tabăra noastră a fost Stefan Andrejevic, cu 18 puncte. Darien McClain a reușit 16 puncte, iar compatriotul său Jake Spurgeon 14p. În prima zi a turneului, CSM Târgu Jiu a trecut de Steaua, scor 87-80. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu are 4 victorii și 13 înfrângeri, în actualul sezon din Liga Națională de Baschet Masculin.

“După efortul de ieri, astăzi, din păcate, nu am mai putut face un meci la fel de bun, în primul rând din punct de vedere fizic. Mingile pierdute, transformate în puncte ușoare au creat o diferență destul de mare și de rapidă. Obiectivul nostru pentru acest turneu a fost atins. După victoria Constanţei de la Focșani, suntem la două victorii distanţă de locurile de baraj, plus meciurile directe cu cele două contracandidate și suntem la doar o victorie de locul 11. Suntem doar la mâna noastră pentru un parcurs cât mai bun”, a declarat principalul gorjenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.