Reprezentanții PSD, bulversați de schimbările din structura anului școlar

0
15

Comitetul pentru Dialog Social de la Ministerul Educației a decis joi să păstreze prelungirea vacanței de primăvară pentru toată luna aprilie cu trei săptămâni, cu excepția elevilor din clasele a opta și a douăsprezecea, care vor face ore online în perioada 12-30 aprilie și vor avea vacanțele stabilite inițial pentru paștele catolic, respectiv cel ortodox.
S-a decis de asemenea că examenele de evaluare națională și bacalaureat vor avea loc la datele deja stabilite, iar semestrul doi să fie redus cu o săptămână, dar fără a se face ore de recuperare. Anul școlar se va încheia pe 25 iunie, pentru toți elevii mai puțin cei de clasa a opta.
Incertitudinea din sistemul educațional nu este pe placul social-democraților. Consilierul județean PSD, Mihai Istrate, a declarat că modificările constante ale structurii anului școlar îi bulversează pe elevi.
Mihai Istrate, consilier județean PSD Gorj

Învățământul online și-a dovedit ineficiența în opinia cadrului didactic, care avertizează că rezultatele de la simulări sunt mult sub așteptări.
Mihai Istrate, consilier județean PSD Gorj

În perioada 12-30 aprilie elevii din clasele terminale participă la cursuri online. Evaluarea națională pentru clasa a doua se reprogramează pentru 25-28 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.