Miruță vrea Corpul de Control la groapa de gunoi

0
24

Decizia închiderii temporare a gropii de gunoi din Târgu Jiu și transportul deșeurilor la Severin a fost comentată dur de Radu Miruță. Deputatul acuză autoritățile din Gorj că nu și-au făcut bine treaba.
Unde au fost autoritățile din Gorj, responsabile de groapa de gunoi din Târgu Jiu, până să se ajungă în această situație?”, a replicat supărat Radu Miruță.

Radu Miruță, deputat de Gorj

Tot Radu Miruță a trimis o solicitare către conducerea Națională a Gărzii de Mediu și a Autorității Pentru Protecția Mediului să trimită Corpul de Control la Târgu Jiu pentru a verifica cele două societăți, respectiv Polarisul și APM Gorj.

Radu Miruță, deputat de Gorj

Miruță spune că au existat discuții în spațiul public potrivit cărora prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, ar fi fost constrâns să declare Stare de Urgență pentru ca gunoiul să poată fi dus, în continuare, la groapa din Târgu Jiu. Potrivit deputatului, acest lucru nu se va întâmpla.

Radu Miruță, deputat de Gorj

Amintim că, cel puțin până în data de 2 aprilie, operatorul de salubritate Polaris va continua ridicarea gunoiului, însă îl va duce la groapa ecologică din Drobeta Turnu Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.