Buna Vestire: Vin banii la Pandurii

0
324

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat dreptate clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, în procesul cu membrii fondatori. Decizia era firească, având în vedere că Pandurii a câștigat la fond și la apel, iar hotărârea este definitivă.
Complexul Energetic Oltenia are de plătit aproape 6,4 milioane de lei către echipa de fotbal. Artego are aproape 4,9 milioane de lei, Consiliul Local Târgu Jiu peste 2,8 milioane de lei, Consiliul Județean Gorj peste 760 de mii de lei, iar Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia peste 516.000 lei.Camilian Floroiu, directorul sportiv al Pandurilor, a comentat decizia.
Camilian Floroiu, director sportiv Pandurii

Floroiu a mai spus că actualii și foștii angajați ai clubului s-au comportat ca niște eroi, iar condițiile de muncă au fost de multe ori “inumane”.
“Urmează să ne reorganizăm și să revenim înapoi unde ne e locul, în Liga 1. Eu am de primit 1 milion de euro, dar voi solicita să iau doar 10 la sută! Vedem dacă și ceilalți acceptă o sumă mai mică, fiindcă datoriile totale sunt destul de mari”, a fost prima reacție a principalului creditor Marin Condescu, pentru Liga2.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.