Lincar, în locul lui Stoican?

0
408

În ciuda comunicatului oficial emis de clubul Viitorul Târgu Jiu, antrenorul Flavius Stoican are zilele numărate la formaţia gorjeană. Stoican a confirmat pentru presa naţională că, iniţial, i s-a transmis să-şi facă bagajele, dar s-ar fi revenit asupra deciziei.
Potrivit surselor noastre, astăzi, jucătorii Viitorului au fost întrebaţi dacă îl mai vor pe Stoican antrenor, iar răspunsul vestiarului a fost pozitiv. Chiar şi aşa, se pare că Erik Lincar ar avea o înţelegere verbală cu echipa patronată de Nicolae Sarcină.
Flavius Stoican se află în izolare, asteptând un test RT PCR negativ pentru a lua loc luni pe bancă, la meciul cu Miercurea Ciuc.

”M-au sunat să-mi spună că se renunță la mine. Am înțeles că s-a supărat șeful. De ce s-a supărat? Nu știu! «Păi de ce?», am întrebat. «A zis să nu mai vii», mi s-a răspuns. Apoi nu au mai fost siguri când le-am cerut o foaie oficială cu decizia. Nu vă bateți joc de munca mea, am venit și am făcut treabă. Dacă nu mai aveți nevoie de Stoican, sănătate și Doamne ajută! Eu am Dumnezeul meu, atât! Cât sunt eu la echipă, regulile se joacă după cum zic eu. Aaa, dacă nu-ți place, spune: «Gata, Stoicane, la revedere și un praz verde!». Dar hai să lămurim. Nu să dai fumigene prin presă, că Stoican dirijează jucătorii. Toți cei aduși au dat goluri, și-au făcut treaba. Cât sunt în curtea mea, eu cred în jucătorii ăștia, sunt oxigenul meu. Nu e treaba mea ce vor face din vară, din partea să-i văd la Barcelona! Cât merită sunt la fotbal, cât nu merită îi scutur eu. M-am săturat de fitile. Acum, am vorbit cu președintele clubului și am înțeles că sunt antrenorul echipei, așa mi-a zis. Eu mă întorc dacă merg pe mâna mea, merg la război, nu am făcut rău la nimeni și nu mi-e teamă. Am simptome idioate din cauza coronavirus, mă lupt cu el, dar am vorbit cu echipa, pe speaker, cu indicații, fă aia, fă aia, jucătorii m-au sunat după, «Mister, te iubim, ești al nostru!», și ce crezi că aud? «Ce, mă, Stoican e Dumnezeu aici!». Chiar dacă că oamenii au greșit față de mine, eu merg mai departe! Nu sunt slab de înger. M-au sunat alți oameni că să vin la ei, că facem, dar eu am rămas alături de jucătorii mei și ne batem cu toți, cu puști, cu săbii, cu orice vor. Dar să-și asume când vorbesc despre mine! Eu bag la echipă pe cine consider eu că trebuie să joace. Cât sunt în curtea mea, eu îi bag, pentru că merită cu prisosință, sunt forță. Ce-or face apoi din vară, că mai semnează sau nu cu clubul, e treaba lor. Ăștia sunt copiii mei, ați înțeles! Mor cu oricine de gât pentru ei. Chiar dacă unii au greșit față de mine, trec peste… A fost influențat patronul sau nu știu ce să mai cred. Patronul (n.r. – Nicolae Sarcină) i-a încurajat pe jucători cu bani, cu gânduri bune, totul OK, apoi aud altceva de nu mai știu ce să cred. Dacă nu mai plac, să mi se spună în față! Dureros este că m-am luptat cu COVID-ul, intru pe YouTube să văd meciul, dau indicații, ca să aud după aia fitile. Am trimis-o pe soție la biserică să se roage să ne meargă bine, să mă întremez. Măcar atât merit, să mi se spună în față adevărul. I-am învățat fotbal pe jucătorii ăștia, ei și-au dat viața pe teren, avem un stil de joc, nu e ușor, antrenez și de acasă și batem și pe Miercurea Ciuc, da? Asta dacă mai sunt dorit! Eu respect pe toată lumea, de la primul până la ultimul om, merg mai departe și iert dacă s-a făcut o greșeală”, este declaraţia integrală a lui Flavius Stoican pentru gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.