EXCLUSIV! Grecu nu mai intră în planurile lui Cojocaru! Fotbalistul face acuzații grave: “A făcut echipa ca să pierdem!”

0
797

Constantin Grecu, unul dintre căpitanii Pandurilor din acest sezon, nu va mai evolua pentru echipa din Târgu Jiu. Grecu a declarat că antrenorul Călin Cojocaru l-a scos țap ispășitor după meciul cu Petrolul și a avut o răbufnire la adresa tehnicianului timișorean.
Grecu vine cu acuzații incredibile și spune că principalul Pandurilor a făcut echipa ca să piardă ultimul meci cu Petrolul (0-4), când mai mulți jucători ai formației gazdă nu au evoluat pe posturile obișnuite. Grecu a declarat că i s-a reproșat că nu “măcăne” în teren.
Constantin Grecu, Pandurii Târgu Jiu

Fostul căpitan a continuat pe aceeași linie și spune că antrenorul Cojocaru a organizat, inexplicabil, un amical la mijlocul săptămânii, deși echipa are o deplasare lungă la Bacău. Grecu a mai spus că tehnicianul taie și spânzură la Pandurii, iar conducerea clubului e pasivă la acțiunile timișoreanului.
Constantin Grecu, Pandurii Târgu Jiu

Grecu a declarat că metodele lui Cojocaru sunt învechite, iar echipa nu poate progresa cu el la timonă.
Constantin Grecu, Pandurii Târgu Jiu

Fundașul a spus că, la Pandurii, nimeni nu mai joacă fotbal de plăcere. Deși nu a vrut să-i ofere o replică fotbalistului, antrenorul Călin Cojocaru a admis că nu se mai bazează pe serviciile lui Grecu, dar fotbalistul se poate antrena în continuare cu echipa. Tehnicianul a rămas dezamăgit că fundașul nu a adus plusul de experiență pe care îl aștepta de la el, iar Moisie și Cotolan veneau după accidentări și nu a vrut să riște cu o pereche de fundași centrali la capacitate redusă în jocul cu prahovenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.