Duminică nefastă pentru echipele din Târgu Jiu! Cojocaru: La omul sărac, nici boii nu trag

0
284

Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Târgu Jiu au suferit înfrângeri în ultima rundă a ligii secunde. Ambele formaţii au jucat duminică, fiind învinse de Petrolul Ploieşti (0-4), respectiv Farul Constanţa (1-0). Situaţia se complică pentru echipa lui Flavius Stoican, care a părăsit primele şase locuri. În schimb, echipa lui Călin Cojocaru rămâne ciuca bătăilor în liga secundă şi pare din alt eşalon.
Fără Brandon Diau, depistat pozitiv la ultimul test pentru Covid-19, Pandurii a fost doar un partener de antrenament pentru Petrolul, care a marcat de patru ori până în pauză. Antrenorul Călin Cojocaru a încercat să găsească explicaţii pentru prestaţia lamentabilă pe care a oferit-o echipa sa.
“Am început foarte, foarte prost. Prima repriză a fost umilitoare pentru noi. Nu ai cum să te prezinţi aşa după două luni de pregătire: să iei două goluri în 10 minute din faze fixe. Am venit la meci parcă jucam cu o echipă de Liga 5, nu cu Petrolul. Nu am avut atitudine! Toţi sunt aici să joace fotbal, să ajungă la un nivel superior. Trebuie să jucăm fotbal şi să adună puncte. Bineînţeles că a contat absenţa lui Diau. La omul sărac, nici boii nu trag. Acolo suferim cel mai mult, pe linia de fund. S-a văzut că am suferit, nu am fost agresivi, am stat departe de adversar, iar o echipă ca Petrolul te sancţionează imediat. E greu să revii apoi. Am intrat crispaţi, parcă am jucat cu Milan. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni, fotbalul e cel mai frumos joc din lume. Toţi, de la mine până la ultimul jucător, am fost foarte modeşti. Am dormit la primele două faze”, a declarat tehnicianul timişorean.
În etapa viitoare, Pandurii se deplasează la Aerostar Bacău, iar Viitorul joacă pe teren propriu cu Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.