Noi pași spre realizarea pasajului din cartierul 9 Mai din Târgu Jiu

0
28

Pași importanți pentru realizarea pasajului pe sub calea ferată din municipiul Târgu Jiu, din cartierul 9 Mai. Potrivit primarului Marcel Romanescu, cea mai puternică societate din domeniu este interesată de realizarea studiului de fezabilitate pentru a putea duce la îndeplinire acest obiectiv.
Este vorba despre societatea Metroul SA, singura din România care realizează astfel de lucrări. Potrivit edilului, reprezentanții firmei s-au arătat interesați să participe la licitația pentru studiul de fezabilitate și proiectarea pasajului pe sub calea ferată din 9 Mai. Tot ce trebuie să facă autoritățile locale este să asigure fonduri din bugetul local pentru studiul de fezabilitate și proiectare, după care se poate intra în linie dreaptă pentru demararea lucrărilor. Investiția este estimată la aproximativ 4 milioane de euro.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea și pentru alte investiții importante de la nivelul municipiului Târgu Jiu. Printre acestea se află reabilitarea pasajelor din strada Unirii și strada Ciocârlău.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Pentru o modernizarea amplă a pasajelor din strada Unirii și strada Ciocârlău, ar fi nevoie de circa 2-3 milioane de euro pentru fiecare pasarelă în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.