CSS CSM Târgu Jiu, trei jocuri în weekend

0
109

Baschetbaliștii de la CSS CSM Târgu Jiu au un sfârșit de săptămână agitat. Elevii lui Alexandru Gliga revin în competițiile oficiale într-un turneu desfășurat în municipiu.
Echipa de baschet masculin U16 CSS-CSM Târgu Jiu, antrenată de Alexandru Gliga, a fost repartizată în Seria G şi va organiza primele meciuri. CSS Craiova, Îngerii Băniei Craiova și Champions Craiova sunt adversarii gorjenilor. Jocurile se vor disputa în Sala Litovoi, sâmbătă și duminică. Directorul de la CSS Târgu Jiu, Vlad Popa, este convins că tinerii baschetbaliști vor avea un sezon bun.
Vlad Popa, director CSS Târgu Jiu

Popa speră ca protocolul medical în ceea ce privește testarea Covid-19 să fie modificat pentru că, în acest moment, sunt costuri foarte mari suportate de cluburi.
Vlad Popa, director CSS Târgu Jiu

La categoria U16 masculin sunt 34 de echipe înscrise în campionat, împărțite în 10 grupe de câte 4 sau 3 echipe. Vor fi trei turnee de calificare, în urma cărora se califică primele două echipe din fiecare grupă, care vor lua parte la cele patru turnee semifinale. În urma turneelor semifinale, se vor califica 8 echipe pentru turneul final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.