Pandurii, pregătiți pentru debut

0
171

Pandurii Târgu Jiu a jucat, sâmbătă, ultimul amical din perioada de iarnă. Profitând de faptul că nu a fost programată în această rundă, formația lui Călin Cojocaru a susținut un test cu CS Hunedoara.
Meciul s-a disputat la Rovinari, pe un teren acoperit de zăpadă. Cele două formații au oferit însă un joc antrenant, terminat cu șase goluri. Pandurii și CS Hunedoara au terminat la egalitate, 3-3. Revenit după o accidentare, Gabriel Dodoi a reuşit o dublă pentru formaţia considerată gazdă. Sebastian Velcotă şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Antrenorul Călin Cojocaru a concluzionat că a fost o perioadă bună de pregătire, dar a evdențiat și minusurile din această iarnă
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Bakary Jaiteh şi Prince Buaben au ratat toată perioada de pregătire, iar întoarcerea lor la Târgu Jiu rămâne sub un mare semn de întrebare. Marian Pleaşcă a jucat pentru fosta sa echipă în amicalul cu Viitorul Dăeşti, dar nu s-a decis dacă va semna cu Pandurii. Emmanuel Okeke va veni la sfârşitul lunii februarie în România, iar oficialii clubului nostru încă şi-l doresc pe fundaşul nigerian. Primul meci oficial al Pandurilor, în 2021, va avea loc în această duminică pe Stadionul Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.