Crește numărul cazurilor de COVID-19 în unitățile școlare din Gorj

0
54

Nici nu a început bine școala că au și apărut primele cazuri de coronavirus în unitățile de învățământ din Gorj. Ieri s-au înregistrat cinci cazuri, iar astăzi trei.
Este vorba despre un elev și doi salariați ai Școlii Gimnaziale din comuna Fărcășești. Elevul a depistat cu COVID-19 abia în momentul în care a suferit un accident la o mână și a fost nevoit să meargă la spital. În urma testului s-a stabilit că elevul este infectat. Clasa în care învață acesta va face ore online.
Amintim că, în cursul zilei de joi, la nivelul unităților școlare din județ au mai fost confirmate cinci cazuri de Covid-19. Este vorba despre doi liceeni, unul de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu, celălalt de la Liceul Roșia Jiu, doi elevi de gimnaziu de la Școala din Scoarța și de la ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, precum și un preșcolar de la grădinița particulară Sfântul Stelian.
La nivelul țării, potrivit estimării Ministerului Educației, de la începutul semestrului doi și până în prezent, peste 200 de elevi și profesori s-au infectat cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.