Pandurii, victorie în primul amical

0
479

Pandurii Târgu Jiu a câștigat primul amical din această iarnă. Formația lui Călin Cojocaru a trecut, la Timișoara, de CSC Dumbrăvița, scor 2-1.
Gorjenii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Au punctat atacanții Gabriel Dodoi și Cătălin Vaida. Singura nemulțumire a antrenorului Călin Cojocaru a fost că echipa a primit gol. Bănățenii au punctat în partea a doua a jocului.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Următorul test pentru echipa lui Cojocaru va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, împotriva Ripensiei. Bakary Jaiteh și Prince Buaben sunt așteptați în continuare la antrenamente. Ștefan Răchișan, un mijlocaș de 22 de ani, care a mai evoluat la FC Brașov, s-a alăturat lotului gorjean. Până la meciul cu Dumbrăvița echipa s-a pregătit în pădurea Giroc și în sala de forță.

Pandurii în prima repiză: Aldescu, Bunga, Dieu-Merci, Diau, Moisie, Grecu – Pleșa, Acosta – Dodoi, Goma, Vaida. Au intrat în partea secundă:Iovicin (Oprița) – R. Cojocaru, Cotolan, L.Erhard, Filip, Dobre, Peia, Habet, Rasoveanu, Zaborowski, Velcotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.