O nouă zonă de agrement în municipiul Târgu Jiu

0
67

O nouă zonă de agrement va răsări în municipiul Târgu Jiu. Aceasta va fi amenajată pe strada Narciselor, chiar în zona noii parcări. Spațiul a fost preluat de primărie de la unitatea militară.
Zona de agrement se va întinde pe o suprafață de 12 hectare și va cuprinde o zonă verde, alei pietonale și un amfiteatru pentru evenimente. Aici se vor desfășura toate manifestările în aer liber, ce altădată erau organizate de autorități pe Insuliță sau în Parcul de la Coloana Infinitului.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Investiția va costa 3 milioane de euro, bani care vor fi atrași de la Uniunea Europeană și are ca termen de execuție 18 de luni. Proiectul urmează să fie scos la licitație în vederea încredințării contractului.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Zona de agrement va dispune și de piste de biciclete, dar și de străzi, ce vor putea fi tranzitate de autoturisme.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Tot aici, primăria și-a propus să amenajeze mai multe terenuri de tenis, de fotbal și o nouă parcare și să construiască mai multe blocuri P+8. Este vorba despre garsoniere sau apartamente pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu care și-au depus dosarele în vederea obținerii unei locuințe sociale.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

În acea zonă a fost amenajată o parcare de 200 de locuri. Investiția a fost realizată cu bani din bugetul local. Accesul este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.