Au fost vaccinați aproape toți beneficiarii DGASPC

0
19

Aproape toți beneficiarii din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj au fost vaccinati. Echipele mobile ale DGASPC Gorj au lucrat și în weekend pentru a-i imuniza pe beneficiari. Potrivit datelor comunicate de conducerea Direcției de Asistență Socială, 432 de copii și adulți au fost vaccinați în cea de-a doua etapă de vaccinare. Este vorba despre copii de peste 16 ani, tineri și adulți. Echipele au fost prezente în centrele de asistență de la Târgu Jiu, Suseni și Dobrița.
Este de precizat că în cadrul primei etape a campaniei de vaccinare au fost vaccinați împotriva noului coronavirus 364 de angajați ai centrelor subordonate DGASPC Gorj, personal medical și alte categorii de personal, care și-au dat acordul pentru imunizare.
Atât angajaților, cât și beneficiarilor vaccinați în cursul acestei săptămâni li se va administra a doua doză de vaccin după 21 de zile.
În cea de-a treia etapă a campaniei se pot vaccina și ceilalți angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj care își vor exprima dorința de a se imuniza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.