Succes mare pentru baschetbalişti!

0
229

CSM Târgu Jiu a obținut o victorie mare în primul meci din Turneul 5. Echipa lui Claudiu Alionescu s-a impus, dramatic, împotiva gazdelor de la BC Athletic.
Oaspeţii i-au depăşit pe adversari doar în ultimul sfert, dar diferenţa înregistrată în aceste 10 minute a fost suficientă pentru a doua victorie a sezonului. După ce Rogava şi McClain au întors scorul de la 77-80, Schneider a ratat ultima aruncare a meciului, iar CSM s-a impus cu 82-80. Succesul este unul extrem de important, având în vedere că vine împotriva unei contracandidate, dar și pentru că, la acest meci, gorjenii nu s-au putut baza Stefan Andrejevic, Andrei Gheorghe și Jack Spurgeon.
Claudiu Alionescu, antrenor CSM Târgu Jiu

În această seară, elevii lui Alionescu vor avea în față un adversar cu greutate. Este vorba despre CSO Voluntari. Antrenorul gorjenilor este realist și spune că ar fi o surpriză ca echipa noastră să se impună în condițiile date.
Claudiu Alionescu, antrenor CSM Târgu Jiu

Pivotul Kevin Allen a bifat toate minutele pe parchet, reușind 29 de puncte şi 11 recuperări. Jocul cu ilfovenii se dispută începândcu ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.