Daruri de sărbători pentru copiii din Vladimir și Jupânești

0
824

În săptămâna Crăciunului, fostul candidat la Senat din partea Pro România Gorj, Alexandru Baicu Ciudin, a împărțit pachete pentru copiii din comuna Vladimir.
Astfel, Alexandru Baicu Ciudin a mers personal, sâmbătă, alături de prietenii voluntari, în mai multe sate din comună, poposind la mai multe case, pentru a le face o bucurie celor mai mici dintre locuitori. Au fost împărțite peste 50 de pachete, ce au constat în dulciuri, hăinuțe, jucării și cărți. Totodată, duminică, fostul candidat la Senat din partea Pro România Gorj a mers în comuna Jupânești, unde a împărțit alimente și bătrânilor singuri și uitați de lume, care nu au avut parte niciodată de un Crăciun fără lipsuri.
Prin gestul său, Alexandru Baicu Ciudin, originar din comuna Vladimir, demonstrează că reîntoarcerea acasă nu a fost numai pentru perioada campaniei electorale, el dând de înțeles că, pentru o perioadă, o sa lipsească din viața politică, dorința lui fiind aceea de a coordona o serie de campanii de voluntariat în județul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.