Muja s-a mutat la PSD! Ce spune Morega

0
153

Nicolae Muja , adeversarul politic ALDE al lui Cosmin Popescu, în lupta pentru președinția Consiliului Județean Gorj, s-a mutat la PSD. Dan Ilie Morega, președintele Institului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj, a declarat că această mutare era previzibilă pentru că doar așa Muja ar mai putea avea o șansă la o funcție de conducere.
Morega susține că Nicolae Muja a crezut că, în urma alegerilor locale care au avut loc pe 27 septembrie, partidul condus de acesta ar fi putut să obțină un scor bun și asta l-ar fi putut ajuta să rămână în continuare vicepreședintele Consiliului Județean Gorj. Se pare că rezultatele i-au dat cu virgulă și a fost nevoit să i se alăture lui Cosmin Popescu în PSD.

Dan Ilie Morega, președintele Institului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj:

Dan Ilie Morega a mai spus că a avut o discuție cu Nicolae Muja prin care i-a spus că sondajele făcute de IAIPP Gorj arată că nu o să aibă numărul de voturi care să-l ajute să intre în consiliul județean.

Dan Ilie Morega:

Cel care a făcut publică această informație a fost Cristinel Rujan, actualul vicepreședinte al CJ Gorj, care, printr-o postare publicată pe facebook, i-a urat bun venit în echipa PSD, lui Nicolae Muja.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.