Bombă în politica gorjeană! Cârciumaru a plecat de la PSD

0
63

Cel mai vechi membru al formațiunii politice gorjene, cel care a fost primarul municipiului Târgu Jiu timp de 16 ani, și cel care a ajutat partidul să crească, a părăsit Partidul Social Democrat. Este vorba despre Florin Cârciumaru. Actualul senator de Gorj a ales să se alăture echipei Pro România.
Anul trecut, Florin Cârciumaru nega vehement o eventuală plecare din formațiunea politică, spunând: ” Eu nu-mi voi trăda colegii și partidul, chiar dacă PSD trece printr-o perioadă dificilă. Dezmint categoric zvonurile potrivit cărora aș intenționa să părăsesc partidul. Niciodată n-am dezertat, am rămas și voi rămâne lângă membrii PSD”. Însă, după mai bine de 20 de ani, inevitabilul s-a produs. Cârciumaru i-a părăsit pe social-democrați în favoarea celor de la Pro România.

Alin Văcaru, președintele Pro România Gorj

Florin Cârciumaru, membru Pro România

Prezent la conferința organizată la sediul partidului, însă nu fizic, ci prin videocall, Victor Ponta a apreciat venirea lui Florin Cârciumaru în Pro România ca “o reîntregire a echipei de aur a Gorjului”.

Victor Ponta, președinte Pro România

Dezamăgirea de a nu mai fi pus pe listele PSD la parlamentare l-a făcut pe Florin Cârciumaru să părăsească formațiunea politică.

Florin Cârciumaru, membru Pro România

În urmă cu doar o lună, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, spunea că Florin Cârciumaru nu va fi dat la o parte după ce își va încheia oficial mandatul de parlamentar. Weber susținea că acesta va primi o funcție la nivelul administrației locale. Chiar și așa, senatorul a decis să plece.

Mihai Weber, președinte PSD Gorj

Florin Cârciumaru era membru PSD de peste două decenii.

Aura Pîrvuleț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.