Morega: Tinerii din poliție trebuie să fie învățați ce înseamnă bunul simț!

0
48

”Tinerii din poliție trebuie să fie învățați ce înseamnă bunul simț!”. Este declarația lui Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj, care este revoltat din cauza comportamentului unor tineri recent introduși în poliție.

Morega a vorbit despre o întâmplare care a avut loc în urmă cu puțin timp, când, o familie din comuna Padeș a fost oprită zile la rând de același polițist de la rutieră, un tânăr, pentru a-i verifica, deși nu aveau nicio neregulă. Acesta susține că este vorba despre abuz în serviciu din motive necunosute încă.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Dan Ilie Morega consideră că majoritatea tinerilor polițiști nu reușesc să se comporte cum trebuie tocmai din cauza lunilor puține de școlarizare. Acesta spune că ar fi corect ca durata studiilor să fie tot de doi ani ca în trecut.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

De asemenea, acesta a declarat că o să facă verificări chiar Institutul de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj pentru a se vedea dacă polițiștii respectă legea și dacă au un comportament corespunzător și de bun simț cu cei pe care îi verifică.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Școala de agenți de poliție este școală postliceală, iar durata studiilor este de 1 an. Decizia a fost luată de MAI, care în urmă cu ceva timp a hotărât să reducă perioada de scolarizare din lipsa de personal. În mod normal școala dura 2 ani.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.