Victorie pentru istorie! Pandurii s-a chinuit un an şi jumătate să câştige acasă

0
607

Doi dintre marcatorii Pandurilor din runda precedentă, Cătălin Vaida şi Gabriel Dodoi, au adus primul succes al gorjenilor din istoria clubului pe noul stadion municipal. Gazdele au trecut de CSM Slatina, golurile fiind marcate în minutele 2 şi 78. Radu Necșulescu a punctat pentru vizitatori la ultima fază a meciului (90+3). Pandurii nu mai câştigaseră acasă de 18 luni!
”Mă bucur enorm că am reușit, în sfârșit, să spargem gheața. Trebuia să se întâmple mai demult acest lucru, fiindcă echipa a început să joace fotbal de 6-7 etape, dar anumiți factori au făcut să nu câștigăm. Astăzi, a venit momentul să ne bucurăm și noi. Felicit băieții și sperăm acum la cât mai multe victorii. Eu am intrat în istorie ca jucător, astăzi important este că a fost o muncă de echipă”, a declarat antrenorul secund Cristi Popescu, cel care a dat indicaţii în absenţa principalului Călin Cojocaru, suspendat.
“Ne simţim bine. De la meci la meci creştem şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. A fost un meci greu, cu o echipă bună, care joacă fotbal, dar am practicat un joc bun şi am meritat victoria astăzi. Aici, la Târgu Jiu, mă simt cel mai bine, de ce să neg asta. Am marcat patru goluri, sper să mai marchez până la final şi să-mi fac treaba cât mai bine”, a spus atacantul Gabriel Dodoi
Pandurii joacă, miercuri, la Recea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.