Disponibilizări masive la CEO. Weber, revoltat!

0
3

Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia a creat multe discuții și nemulțumiri în lumea politică gorjeană. Astfel că, Mihai Weber, președintele Partidului Social Democrat, este revoltat de cele scrise în planul de restructurare și are multe nelămuriri.

Guvernul României a aprobat miercuri un memorandum prin care se acordă Complexului Energetic Oltenia un ajutor de stat pentru restructurare în valoare de 1,326 miliarde de euro în perioada 2021-2025. Mihai Weber nu înțelege de ce, în acest memorandum, nu au fost introduse și ajutoarele de restructurare promise de Guvern încă de anul trecut.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj:

Weber susține că o parte din planul de restructurare al CEO a fost făcut public în urma insistențelorsale, dar și a altor persoane politice. Acesta spune că era prevăzută situația evidențiată în planul de restructurare, mai exact fiind vorba despre faptul că vor exista disponibilizări masive, urmând ca în 2030 să mai rămână doar 4000 de angajați, din cei 12.000 existenți în prezent.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj:

Odată cu acest memorandum, Guvernul s-a angajat că va susţine financiar CEO şi le este promis salariaţilor CEO faptul că nu-i va lăsa la greu, fiind garantată suma din bugetul de stat drept ajutor de restructurare.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.