Când va avea loc concursul pentru un nou manager interimar la SJU Târgu Jiu

0
12

Se caută un nou manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este declarația lui Cristinel Rujan, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, care a declarat că a fost stabilit deja regulamentul pentru susținerea concursului pentru postul de manager interimar.
Cristinel Rujan spune că este posibil ca în luna ianuarie, cel târziu februarie, să aibă loc concursul pentru ocuparea postului de manager interimar al SJU Târgu Jiu. Acesta a mai spus că a fost finalizat și regulamentul concursului.

Cristinel Rujan, vicepreședinte Consiliu Județean Gorj:

Rujan a mai ținut să precizeze faptul că va exista transparență în acest regulament și presa va putea asista și chiar va putea să adreseze diferite întrebări candidaților care participă la concurs și asta după ce vor fi vizualizate proiectele de management ale fiecărui participant.

Cristinel Rujan, vicepreședinte Consiliu Județean Gorj:

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj a mai spus că în Comisia de evaluare, dar și în Comisia de Contestații, vor fi invitate persoane din Centre Universitare de Medicină și Farmacie din toată țara.

Cristinel Rujan, vicepreședinte Consiliu Județean Gorj:

Dumitru Vienescu asigură interimatul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, de aproximativ un an.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.