Gorjul are antrenori! Bilanț bun pentru tehnicienii din Liga 3

0
753

Antrenorii din Gorj o duc bine în eșalonul terț. Florin Popete a făcut un tur foarte bun cu Gilortul Târgu Cărbunești, iar Mario Găman și Dragoș Militaru sunt lideri cu CSO Filiași și Unirea Dej.
Tinerii tehnicieni gorjeni s-au făcut remarcați în prima jumătate a sezonului. După un prim campionat greu, întrerupt de pandemie, Gilortul încheie podiumul în Seria 7, la egalitate de puncte cu satelitul formației Gaz Metan, de pe locul doi. Antrenorul Florin Popete s-a declarat mulțumit de elevii săi și speră ca trupa gorjeană să-și mențină locul sau să urce în clasament după terminarea sezonului.
Florin Popete, antrenor Gilortul

Victoria categorică obținută, miercuri, de CSO Filiași cu Petrolul Potcoava a urcat trupa lui Mario Găman pe locul întâi în Seria 6. Cum obiectivul inițial a fost depășit, antrenorul și jucătorii ar putea trage pentru promovare dacă bugetul va fi suplimentat.
Mario Găman, antrenor CSO Filiași

În Seria 9, tânăra echipă a lui Dragoș Militaru, Unirea Dej, ocupă fotoliul de lider după 9 runde. Antrenorul gorjean a declarat că dacă va avea susținerea factorilor locali, Dejul s-ar putea bate pentru a urca în eșalonul doi. Militaru regretă că specatorii nu au acces pe stadion, pentru că echipa nu a mai avut de multă vreme astfel de rezultate.
Dragoș Militaru, antrenor Unirea Dej

În Liga a treia urmează pauza competițională, campionatele urmând a fi reluate în luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.