Un consilier local PSD va sta la dispoziția târgujienilor și în mediul online

0
20

Consilierul local PSD, Luis Popa, va sta la dispoziția târgujienilor și în mediul online. Acesta a spus că este posibil ca de săptămâna viitoare să facă audiențe online cu cetățenii municipiului care întâmpină diferite probleme.
Pentru a putea participa la audiențele din mediul online, fiecare locuitor al orașului Târgu Jiu va trebui să-l anunțe pe Luis Popa cu două zile înainte de a avea loc întâlnirea respectivă.Acest lucru va fi posibil prin intermediul numărului său de telefon sau printr-un mesaj trimis pe pagina sa de Facebook.
Luis Popa a declarat că a recurs la această metodă tocmai pentru a putea avea o legătură cât mai strânsă cu cetățenii orașului.

Luis Popa, consilier local PSD:

Încă de la începutul madatului său de consilier local în Consiliul Local Târgu Jiu, Luis Popa și-a pus numărul de telefon la dispoziția locuitorilor pentru ca problemele lor să fie ridicate în cadrul ședințelor de consiliu local. Acesta a spus că foarte mulți locuitori și-au exprimat nemulțumirile folosindu-se de numărul său de telefon.

Luis Popa, consilier local PSD:

Luis Popa, consilierul local PSD, se află la primul său mandat în cadrul Consiliului Local Târgu Jiu.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.