Pregătirile de sărbători sunt în toi la Târgu Jiu!

0
27

În Piața Prefecturi din Târgu Jiu a început, astăzi, instalarea bradului, iar în toată zona centrală s-au montat luminițele. Astfel că, totul pare să fie pregătit pentru startul magiei sărbătorilor.
De această dată, în centrul orașului va fi montat bradul de Crăciun pentru care Primăria Târgu-Jiu a plătit peste 100.000 de euro. Autoritățile au ales să-l scoată, după doi ani, din depozit. Totodată, parcurile de la Lido și Debarcader vor beneficia și ele de iluminat decorativ special. Acolo vor fi montați brazi naturali.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Din păcate, sărbătorile de iarnă din acest an se vor reduce la împodobirea oraşului cu lumini de Crăciun. Nu vor fi alte evenimente publice. Chiar și așa, edilul speră ca luminițele să le aducă bucurie în suflet târgujienilor.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Bugetul total pentru serviciile de întreținere și iluminatul ornamemtal este de aproximativ 30.000 de euro. Societatea care asigura, în acest an, ornamentele pentru sărbătorile de iarnă, este una dintre firmele cu care primăria are și alte contracte.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Punerea în funcțiune a iluminatului festiv va avea loc de Ziua Națională. Cetățenii nu vor avea însă posibilitatea să vadă prea multe ore zilnic iluminatul festiv, având în vedere că la ora 23,00 nu se mai poate pleca de acasă, decât în câteva situații stabilite în măsurile anti-COVID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.