Autoritățile iau în calcul carantinarea municipiului Târgu Jiu

0
42

Gorjul se apropie de incidența de doi la mie. Potrivit ultimelor date transmise de autorități, rata de infectare la nivelul județului, în prezent, este de 1,95 de cazuri la mia de locuitori.
De asemenea, rata de infectare în municipiul Târgu Jiu este de 3,64 la mie. Cosmin Pistol, prefectul județului, a precizat că, în cazul în care situația se va înrăutăți, ia în considerare carantinarea orașului.

Cosmin Pistol, prefectul județului Gorj

În urma tragediei de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, autoritățile au demarat o serie de controale la spitalele din județ. Potrivit lui Cosmin Pistol, în primul rând se va verifica dacă acestea au autorizaţie de securitate la incendiu.

Cosmin Pistol, prefectul județului Gorj

Spitalul din Novaci, care tratează pacienți COVID cu forme mai ușoare, funcționează fără autorizaţie de securitate la incendiu. Pistol spune că se vor lua măsuri urgente.

Cosmin Pistol, prefectul județului Gorj

În Gorj mai sunt și patru localități fără niciun caz de COVID în ultimele 14 zile. Acestea sunt Licurici, Lelești, Bolboși și Bărbătești. De la începutul pandemiei și până în prezent, la nivelul județului, aproximativ 3.800 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.