Scrisoare deschisă pentru Cosmin Popescu din partea lui Morega

0
37

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, a transmis o scrisoare deschisă pentru Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. Acesta ține să-i atragă atenția că nu a onorat promisiunile făcute gorjenilor și este posibil ca percepția cetățenilor despre felul în care este condus județul, să fie schimbată radical.

Morega consideră că Cosmin Popescu nu a învățat nici până acum că promisiunile trebuie respectate și că trebuie să realizeze tot ce le-a promis gorjenilor. Acesta a mai ținut să reamintească faptul că Popescu era pe cale să nu câștige cel de-al doilea mandat și asta din cauza contracandidatului liberal Iulian Popescu care a strâns voturi foarte apropiate de cele ale actualui președinte al CJ.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Morega a mai spus că înainte de campanie chiar a avut discuții cu Cosmin Popescu pentru a pune la punct proiectele importante ale județului. Acesta susține că cei care au fost la conducerea județului doar au furat și nu au făcut nimic bun pentru a dezvolta Gorjul.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

De asemenea, Morega a ținut să felicite echipa liberală de la nivelul Gorjului, care, împreună cu președintele partidului au realizat o serie de proiecte benefice județului.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

În cadrul scrisorii deschise, Dan Ilie Morega a mai propus constituirea de îndată a unui Consiliu Consultativ în care să se discute problemele județului pornind de la CEO și pandemie. Morega mai propune și o reducere a personalului CJ și a serviciilor deconcentrate, dar și constituirea unei direcții în CJ care va acorda consultanță pe proiecte europene și guvernamentale pentru toți doritorii din județ.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.