Avem un administrator public la Primăria Târgu Jiu!

0
108

Dorința lui Marcel Romanescu, de a avea un administrator public, a fost îndeplinită. Începând de astăzi, fără a fi organizat vreun concurs, Primăria Târgu Jiu are un administrator. Este vorba despre Ramona Nodea.
Postul de administrator public era prins în organigrama primăriei de mai bine de cinci ani, însă consilierii locali nu au fost de acord, până acum, cu înființarea acestui post. Însă, având o majoritate în consiliul local, Marcel Romanescu a realizat demersurile necesare pentru ca acest post să fie atribuit. Astfel că, începând de astăzi, Ramona Nodea preia atribuțiile de administrator public. De asemenea, Nodea va fi cea care îl va înlocui pe primarul Romanescu atunci când acesta se va afla în imposibilitatea de a-și exercita atribuțiile.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Nodea a fost angajată în Primăria Târgu Jiu, la începutul anului 2018, pe postul de consilier personal al primarului Marcel Romanescu. La scurt timp, aceasta a ajuns în funcția de șef de serviciu la Direcția de Urbanism. Înainte de a ajunge la Primărie, Ramona Nodea a ocupat funcția de casier la Polaris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.