Situația Pandurilor rămâne dezolantă! Cojocaru compară echipa cu Dinamo

0
74

Pandurii Târgu Jiu rămâne pe ultimul loc în liga secundă, iar trupa pregătită de Călin Cojocaru nu a câștigat niciun meci acasă de la inaugurarea stadionului. Miercuri, gorjenii au pierdut restanța cu Farul.
Singurul gol al constănțelnilor a venit în minutul 34. Marius Leca a înscris, spectaculos, după o fază confuză în careul gazdelor . Echipa noastră a avut șansa egalării pe final de primă repriză, dar Sebastian Velcotă a trimis peste poartă dintr-o poziție ideală. A doua repriză a adus și mai multe vești proaste pentru gorjeni. Jaiteh a văzut al doilea galben în minutul 70, iar gazdele au alergat după egalare în inferioritate numerică. Martin Remacle și Ludovic Erhard au ratat ultimele oportunități pe final de repriză.
În ciuda înfrângerii, antrenorul Călin Cojocaru crede că rezultatele vor veni în curând. Timișoreanul cere, în continuare, timp și a comparat situația de la Pandurii cu cea de la Dinamo.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul oaspeților, Ianis Zicu, a fost iritat de reporterii care sugerau că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil și a declarat că echipa sa trage la promovare.
Ianis Zicu, antrenor Farul Constanța

Pandurii Târgu Jiu a rămas cu 3 puncte în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.